Sergio és el Director tècnic del centre i Entrenador Personal.
VEURE PERFIL
El Víctor és un dels tècnics més polivalent del nostre centre. Imparteix gran varietat d'activitats dirigides, és tècnic de sala, Entrenador Personal i ajudant de la direcció tècnica.
VEURE PERFIL
La Tere és la coordinadora d'activitats dirigides a Putxetsport. També realitza classes dirigides i entrenaments personals.
VEURE PERFIL
El Roger treballa al centre com a tècnic de Sala i activitats Dirigides, Entrenador Personal i Coordinador del Grup Triatló del centre
VEURE PERFIL
La Patricia és la nostra tècnica de Tai Txi i Txi Kung des de que vam obrir el centre. Porta més de 15 anys treballant en diferents centres esportius impartint aquestes arts marcials.
VEURE PERFIL
La Rebeca és socorrista, tècnica d'activitats aquàtiques i monitora de natació al centre.
VEURE PERFIL
El Jordi treballa a la piscina del centre com a tècnic d'activitats dirigides, monitor de natació, socorrista i entrenador personal.
VEURE PERFIL
La Kasia treballa a la piscina del centre com a tècnica d'Activitats Dirigides, monitora de Natació, Socorrista i Entrenadora Personal .
VEURE PERFIL
La Irene treballa com a socorrista aquàtica, tècnica d'activitats dirigides, monitora de natació i Entrenadora Personal al nostre centre.
VEURE PERFIL
L'Ana és la responsable d'Escola d'esquena i Estudi Pilates del centre des de l'any 2013. També és entrenadora personal de Pilates i imparteix sessions de reeducació postural.
VEURE PERFIL
L'Eva és Tècnica de Pilates Mat i Pilates Reformer al nostre centre.
VEURE PERFIL
A en Lluis el podreu trobar a la nostra sala de cardio i/o fitness. També treballa com a Entrenador Personal.
VEURE PERFIL
Sergi es un dels nostres Socorristes aquàtics. També el trobareu realitzant cursets de piscina.
VEURE PERFIL
Marco es un dels nostres tècnics de sala i monitors d'activitats dirigides dels matins.
VEURE PERFIL
A Raquel la podràs trobar realitzant diferents tipus d'activitats aquàtiques i entrenaments personals a la Piscina.
VEURE PERFIL
Oscar és un dels nostres socorristes i monitors de natació però també el podràs trobar a la sala de cardio i fitness com a tècnic de sala.
VEURE PERFIL