NOVA ZONA DE CARDIO OBERTA!

NOVA ZONA DE CARDIO OBERTA!

 

ENCARA NO HAS VINGUT A VEURE-LA? VINE I GAUDEIX DE LA NOSTRA SALA DE CARDIO TOTALMENT RENOVADA!

Un espai per a tothom.

Podràs trobar tot l'espai que necessites pels teus entrenaments lliures, entrenaments functionals i entrenaments personals.

 

Trobaràs una instal·lació completament renovada amb dues noves columnes anomenades Queenax, on distribuïm una sèrie d'estacions de treball, i disposarem del material més innovador i nou com per exemple:

el Rounder amb una estructura semblant a un trampolí per treballar exercicis de força, agilitat i cardio amb la pilota medicinal.

el Removable Training Bar, una barra ajustable a diferents punts de l'estructura per entrenar tot el cos.

les Fixed Parallels (barres paral·leles), ens permetran incloure exercicis de cal·listènia als nostres entrenaments.

els Stroops Vitl Kit ens permetran fer entrenaments amb bandes elàstiques de diferents resistències.

el Torso Trainer, una barra ajustable i versàtil per treballar diferents exercicis de força.

el Crosscore System, diferents elements per treballat el centre del nostre cos, tant de forma analítica com de forma integrada amb altres moviments i exercicis.

el Sbom Functional, una barra lligada amb unes cordes per fer entrenament en suspensió.

 

També trobareu tres espais ben delimitats a tota la sala:

un espai per a fer entrenaments sobra gespa artificial amb marques a terra marcant una distància de 10 metres, perfecte per a fer esprints, salts de longitud, pliomètries, etc.

l'espai dedicat per a fer entrenaments més functionals i/o per a realitzar entrenaments personals amb les dues columnes Queenox (abans comentades) y les noves màquines functionals/cardiovasculars que hem incorporat.

i no ens oblidem de l'espai dedicat a les nostres noves màquines cardiovasculars. Aquestes màquines incorporen el software Preva que ens permetrà un treball molt més personalitzat (pròximament us parlarem d'ella amb més detalls), disposen d'una gran pantalla on podreu veure la TV, escoltar la vostra música a l'Spotify o veure un capítol de la vostra sèrie favorita a Netflix.

 

La nostra estructura d'Exigo (entrenament functional) no ha desaparegut! La podeu trobar a la zona outdoor de la nostra sala cardiovascular.

Deixa de llegir i vine a veure-la, els nostres tècnics estaran encantats d'ensenyar-te-la i explicar-te totes les novetats!

 

 

 

 

Imagen de seguimiento