A l'estiu també ens cuidem

A l'estiu també ens cuidem

 

 

Des de PutxetSport volem animar-vos a mantenir-vos actius durant l'estiu. Seguir actius és important per a sentir-se bé, per a no perdre els beneficis assolits durant la temporada i per a poder iniciar la temporada vinent amb l'energia d'haver tingut uns dies de descans sense pèrdua de la nostra condició física.

Per això volem fer-vos 5 recomanacions bàsiques i durant aquest mes d'agost podreu veure al nostre Instagram rutines i exercicis recomanats per a tots vosaltres!

L'hora adequada. Hem d'evitar les hores a les quals la calor és més intens, de 12.00 a 16.00h. És aconsellable fer esport a primera hora del matí, quan l'ambient és més fresc, o a la nit.

L'alimentació. Abans de fer esport ens hem de nodrir el nostre cos però de forma lleugera, evitant àpats copiosos. Els experts coincideixen en el fet que s'ha de fer com a mínim 90 minuts abans de començar l'activitat física.

La intensitat. Hem de regular la intensitat de l'exercici segons la temperatura i/o la humitat que faci. S'han d'evitar els exercicis de resistència o de llarga duració, i hem de practicar aquells que tenen un impacte més baix. D'aquesta manera evitarem temperatures corporals elevades que poden desencadenar un cop de calor. Són preferibles les disciplines curtes i els esports aquàtics que ajudin a regular la calor corporal.

La hidratació. Una bona hidratació és essencial a l'estiu, encara més quan es practica exercici físic, ja que és quan el nostre cos perd més líquids. Es recomana beure abans, durant i després de realitzar l'activitat física, evitant les begudes carbonatades.

Protegir-se del sol. Practicar esport a l'aire lliure, encara que sigui només caminar, necessita una bona protecció solar per a cuidar la nostra pell. Utilitzar gorra, ulleres de sol i aplicar-nos una crema protectora dels rajos ultraviolats del sol.

Revisar el nostre instagram setmanalment amb les nostres recomanacions, exercicis i explicacions setmanals.

Vídeo 1

Imagen de seguimiento