Arriba el Nadal

Arriba el Nadal

És el moment ideal per treure la millor versió d’un mateix i ajuntar-nos amb les persones que estimem, tant familiars com bons amics.

Regalar-nos sentir-nos bé, millorar la qualitat de la nostra pell, del nostre cos i de la nostra ànima és possible si li donem al “Pause” i busquem cada vegada més moments de benestar personal.

L’esport, l’alimentació, els tractaments holístics per desbloquejar l’ansietat, l’estrès i la vida que portem, són imprescindibles per estar bé per dins i per fora.

Des d’EssènciaPutxet, estem preparant una campanya de Nadal plena de moments i regals especials i únics perquè tothom pugui gaudir de la seva millor versió.

Packs de cosmètica amb descomptes irresistibles i adaptats per a tots i totes!

Nou Tractament espectacular de la mà d'SKEYNDOR, amb una dosi extra de “llum” per a tota mena de pells, juntament amb un bon massatge limfàtic.

Massatges relaxats, descontracturants, amb canyes de bambo, etc.

Tractaments Corporals Personalitzats, per complementar aquelles necessitats individuals per aconseguir els objectius (anticel·lulític, reductor, reafirmant...).

Packs de Tractament Facials per aconseguir millorar les nostres necessitats...

I MOLT MÉS!!!!

 

Estigueu atents a Instagram @essenciaputxet, i sempre disponibles al mateix centre o per mal a info@essenciaputxetl.com.

Imagen de seguimiento