Hyperice

Hyperice

 Ja tenim aquí tres nous i increïbles dispositius de la mà d'Hyperice: l'Hypervolt, l'Hypersphere i el Vyper 2.0.

Hyperice connecta la innovació de la tecnologia amb l'art del moviment. 

La tecnologia de percussió proporciona polsos de pressió dirigits al teixit muscular del cos, cosa que ajuda a mitigar el dolor muscular, la rigidesa i les agulletes, i a augmentar l'amplitud de moviment.

L'estimulació per percussió proporciona una satisfacció integral en arribar tant a les fibres musculars superficials com a les més profundes.

  • L'Hypervolt ens ofereix tres velocitats de percussió ràpida gairebé en silenci, el què els converteix en ideals per a alleujar la tensió i accelerar l'escalfament i la recuperació. És el primer dispositiu de massatge per percussió que ofereix tanta potència de forma tan silenciosa, l'Hypervolt original va canviar les regles del joc dels dispositius de percussió d'alta qualitat en tot el món.
  • L'Hypersphere és l'eina perfecta per a millorar la teva rutina d'escalfament i recuperació combinant conveniència i eficiència, gràcies a la seva potència i versatilitat. Relaxa't a qualsevol lloc.
  • El Vyper 2.0. és resistent, elegant i durador. Ens ofereix tots els beneficis tradicionals dels rodets d'espuma i, a més a més, tres potents velocitats de vibració.

Podràs gaudir de tots tres dispositius a les vostres sessions d'Entrenament Personal. 

També teniu disponible un Hypervolt a la recepció del centre. Demana'l gratis i fes-ho servir durant 30 minuts!

No tens entrenador? Si encara no has fet servir, tens 30 minuts d'assessorament de benvinguda i 30 minuts de prova amb un Entrenador Personal. Aprofita per demanar hora a la recepció del centre!

Per a més informació consulta a la recepció del centre o a la web d'Hyperice.

 

 

Imagen de seguimiento