Importància de la protecció Solar

Importància de la protecció Solar

La Importància dels protectors solars

 

Tots tenim moltes ganes de sol i cada any, a causa del canvi climàtic i el moviment solar, el sol és més perillós i potent. La millor manera de poder gaudir de l'estiu, la piscina, la platja i les terrasses al sol, és tenint molt clar la importància d'un bon protector solar.

 

A més a més, a causa de l'augment de casos de melasma i taques a causa de les pantalles de mòbil, ordinador i qualsevol altre dispositiu, des d'essència ens agradaria ressaltar que la llum blava de les pantalles també són un factor de risc que cal tenir en compte a l'hora de protegir la nostra pell per evitar que s'envelleixi, deshidrati i marquin més arrugues del compte...

 

Assegurar un bon protector amb el SPF (Sun Protected Factor) necessari per a cada tipus de pell, 50, 30... I tenir molt clar cada quant hem d'aplicar més producte si estem en contacte amb l'aigua del mar, la piscina, o si passem un dia de sol a una barbacoa.

 

El més adequat i indicat és que cada dia en sortir al carrer, després d'aplicar la nostra rutina de productes de tractament facial, apliquem la crema solar que més ens agradi, i s'adapti a la nostra vida diària. Hi ha textures lleugeres amb esprai, cremes més denses i fins i tot amb maquillatge per poder-la adaptar a qualsevol ocasió especial. Altres més lleugeres per poder fer esport, o per pell que no acceptes textures molt untuoses i, fins i tot, lliure d'olis perquè la pell quedi mate i sense lluentons. Com a novetat, filtres BLUE LIGHT, per prevenir que les radiacions de les pantalles, com hem comentat anteriorment, no degradin ni taquin la pell en el dia a dia.

 

Per assegurar quina seria la millor, no dubtis a passar per al centre i deixar-te aconsellar i així poder gaudir del sol de l'estiu sense risc. També ens pots seguir i deixar les teves consultes al nostre instagram @essenciaputxet

 

Imagen de seguimiento