MENÚ ESTÈTIC

MENÚ ESTÈTIC

S’acosta el segon aniversari d’Essència Putxet i per celebrar-ho amb tu, hem creat un menú exclusiu de 5 estrelles!

Com si es tractés d'un sopar de gala, t'hem preparat un menú amb diferents serveis estètics per celebrar l'aniversari del nostre centre de salut i estètica. Fes la teva elecció d'entre els aperitius, el plat principal i les postres i gaudeix de tres serveis al millor preu!

Al menú trobaràs diverses opcions de manicura, pedicura, diferents massatges i també altres alternatives com un tractament facial, un drenatge limfàtic i un tint de pestanyes.

- En què consisteix el tractament facial "Belleza Flash"?
És un tractament exprés facial, que inclou: neteja + exfoliació + mascareta específica segons el tipus de pell. També hi sumem un massatge a les cervicals, mentre la mascareta facial actua.

- Què és un drenatge limfàtic?
És una tècnica de massatge manual que millora la circulació sanguínia i limfàtica. Es realitza amb moviments suaus i de bombeig en sentit ascendent i se sol fer en abdomen i cames. Molt recomanat per a embarassades, per combatre les cames cansades i retenció de líquids en els últims mesos.


Vine a escollir el teu menú a la recepció d'Essència Putxet, estarà disponible només fins al 20 de juny!

Si tens algun dubte, pots contactar al 93 114 67 69, al mail info@essenciaputxet.com o bé preguntar-nos directament al centre.

 

 

 

 

Imagen de seguimiento