Temporada Cursets 2020

Temporada Cursets 2020

Comencem amb la nova temporada 2020/21!

 

Inscripcions Obertes! 

Natació  - Inici: *Infantils 14 setembre / Adults 1 de setembre -  Activitat exclusiva per a nens i nenes de 6 a 12 anys. Prepara al teu fill per passar-s'ho d'allò més bé alhora que fan activitat física ballant.

Pàdel Infantil  - Inici: *Infantil 14 setembre / Adults 1 de setembre - Per a nens de 8 a 11 anys, els teus fills gaudiran i aprendran a jugar a pàdel alhora que es diverteixen!

Taekwon-Do Infantil  - Inici: Infantil i Adults 1 de setembre - Un art marcial únic al qual es posa el mateix èmfasi en la importància de l'entrenament espiritual i físic. El teu fill guanyarà disciplina i confiança en si mateix entre molts altres beneficis!

Urban Dance! - Inici: *Infantil 14 setembre - Prepara't per fer esport alhora que et diverteixes! Música, diversió i moviments diferents!

 

*Per motius excepcionals aquesta temporada comença el dia 14 i s'haurà d'abonar la part proporcional d'aquests dies (excepte cursetistes que van acabar la temporada anterior com a compensació de les classes no impartides).

 

Veure Horaris

 

 

 

Imagen de seguimiento