Propostes per reprendre l'entrenament

Propostes per reprendre l'entrenament

Reprendre els bons hàbits després de l'estiu pot ser una mica difícil per algunes persones. Després de les setmanes de vacances la rutina del dia a dia pot ser, a l'inici, dura, encara més, si saps que els primers entrenaments sempre són més durs i que les agulletes seran gairebé inevitables. Tenir una data per a tornar al gimnàs, planificar bé les teves primeres sessions d'entrenament, proposar-te un objectiu d'entrenament nou i marcar-te un pla per assolir-lo pot ajudar-te a tornar a estar en forma abans que comenci la tardor. A continuació et donem unes quantes idees per a les teves primeres setmanes i per a tots els gustos.

Reburn + Entrenament en Sala + Circuit Termal: optimitza el teu temps d'entrenament per aconseguir resultats ràpids amb alguna de les sessions de Reburn, utilitza alguns dels programes d'entrenament dissenyat pels nostres entrenadors i que podràs trobar a l'app d'Advagym i finalitzar la teva setmana d'entrenament realitzant un circuit termal a la zona d'aigües.

BodyPump + Group Cycle + BodyBalance: pels amants de les activitats dirigides. Tonifica i enforteix, entrena el teu cardio per a reforçar la teva base aeròbica i descongestiona el cos.

EP + Nutrició: tens clar que l’entrenament i l’alimentació han d’anar junts per aconseguir els autèntics resultats, però necessites una guia. La combinació d’entrenador personal i nutrició és un servei que necessites.

Estiraments + Aiguatono + Marxa Nòrdica: vols sentir-te bé i relacionar-te amb altres persones. La classe d’estiraments et deixarà una sensació de benestar, les classes d’aiguatono i marxa nòrdica t’ajudaran a posar-te en forma de forma amable i en bona companyia.

Classes de pàdel + Boxing Training + Functional Running: per als que us agrada entrenar en equip. Millora la teva tècnica i guanya el pròxim partit de pàdel! Posa't en forma colpejant el sac i suma kilòmetres abans de la pròxima cursa.

Urban Dance + Curs de Natació + Escola de Pàdel: activitats perquè els més petits continuïn en forma en sortir del cole.

Ioga + Sh’Bam + Massatge: relaxa’t practicant ioga, diverteix-te al ritme de Sh’Bam i cuida’t amb un massatge al nostre centre Essència.

Entrenament de força + Entrenament funcional + Entrenament crema greixos: combina aquests 3 tipus d’entrenaments disponibles a l’app d’Advagym i entrena en el moment que s’adapti millor a la teva agenda.

Seniors + Tai Txi + Fisioteràpia: els exercicis de Seniors específics per adults majors combinats amb exercicis de mobilitat i energètics de Tai Txi d’ajudaran a conservar el treball realitzat amb el nostre fisioterapeuta per a tractar les molèsties del dia a dia.

Escola d’Esquena + Natació + Entrenament de Tonificació: millora la teva salut postural a les classes d’Escola d’Esquena, entrena la teva capacitat aeròbica a la piscina i tonifica’t utilitzant alguns dels nostres programes de l’App d’Advagym.

 

Imagen de seguimiento