REBURN

REBURN

REBURN!

 PROMOCIÓ ESPECIAL 

30% DESCOMPTE A TOTS ELS NOSTRES PACKS DE REBURN.

 
 QUÈ ÉS L’ENTRENAMENT D’ALTA INTENSITAT? 

L’entrenament intervàlic d’alta intensitat, o entrenament hiit, consisteix en entrenar períodes d’alta intensitat amb períodes de baixa intensitat o recuperació durant un curt espai de temps. Gràcies a aquesta metodología en la que combinem treball cardiovascular i de força, aconseguiràs resultats òptims en menys temps.

 QUIN TIPUS D’ENTRENAMENT FEM? 

A Reburn entrenaràs amb la qualitat necessària per progressar independentment del teu punt de partida, assoliràs els teus objetius i estaràs saludable. Combina les sessions hiit amb les sessions de core i de mobilitat. Totes les nostres sessions es realitzen en grup i durant 45 minuts.

 LES NOSTRES CLASSES 

 REPOWER  -  Repower és un sistema d’entrenament d’alt consum calòric. Perd greix mentre guanyes força i potència muscular. Tindràs l’agilitat d’un atleta d’alt rendiment.

 RESISTANCE  - Amb el Resistance aconseguiràs una condició física molt completa, millora la teva massa muscular mentre perds greix i treballes la capacitat cardiovascular.

 RECORE  - Aquest és l’entrenament en el que milloraràs la teva qualitat de moviment. Ideal tant per iniciar-se com per a reforçar la base. No et confiÏs, treballaràs musculs que ni recordaves que tenies.

 EL MÈTODE 
El mètode REBURN es basa en sessions de 45 minuts que combinen l’entrenament de força, cardiovascular i de mobilitat, combinats de forma precisa per obtenir els efectes més beneficiosos a nivell de condició física i de salut.

 LES SESSIONS 
Gaudeix de sessions en les que es combina la motivació i la diversió en grup amb un entrenament específic i a la mesura de cada participant.

 LA PROMESA 
L’objetiu de cada sessió és assolir el rendiment òptim de cada un dels participants. Això permet potenciar al màxim el metabolisme aconseguint que el cos segueixi cremant caloríes fins a 48 hores després de cada entrenament.

 ELS NOSTRES TÈCNICS 
Cada una de les sessions està dirigida per tècnics altament qualificats que realitzen un seguiment de cada un dels participants, assistint-los, motivant-los i proposant exercicis variats per a que cada sessió sigui única i especial.

 

Veure Horari

Més informació a REcepció.


 

 

Imagen de seguimiento