REBURN

REBURN

Encara no ho has provat?

PRIMERA SESSIÓ GRATUÏTA

 
 QUÈ ÉS L’ENTRENAMENT D’ALTA INTENSITAT? 

L’entrenament intervàl·lic d’alta intensitat, o entrenament hiit, consisteix a entrenar períodes d’alta intensitat amb períodes de baixa intensitat o recuperació durant un curt espai de temps. Gràcies a aquesta metodologia en la que combinem treball cardiovascular i de força, aconseguiràs resultats òptims en menys temps.

 QUIN TIPUS D’ENTRENAMENT FEM? 

A Reburn entrenaràs amb la qualitat necessària per progressar independentment del teu punt de partida, assoliràs els teus objectius i estaràs saludable. Combina les sessions hiit amb les sessions de core i de mobilitat. Totes les nostres sessions es realitzen en grup i durant 45 minuts.

 LES NOSTRES CLASSES 

 REPOWER  -  Repower és un sistema d’entrenament d’alt consum calòric. Perd greix mentre guanyes força i potència muscular. Tindràs l’agilitat d’un atleta d’alt rendiment.

 RESISTANCE  - Amb el Resistance aconseguiràs una condició física molt completa, millora la teva massa muscular mentre perds greix i treballes la capacitat cardiovascular.

 RECORE  - Aquest és l’entrenament en el qual milloraràs la teva qualitat de moviment. Ideal tant per iniciar-se com per a reforçar la base. No et confiïs, treballaràs músculs que ni recordaves que tenies.

 EL MÈTODE 
El mètode REBURN es basa en sessions de 45 minuts que combinen l’entrenament de força, cardiovascular i de mobilitat, combinats de forma precisa per obtenir els efectes més beneficiosos a nivell de condició física i de salut.

 LES SESSIONS 
Gaudeix de sessions en les quals es combina la motivació i la diversió en grup amb un entrenament específic i a la mesura de cada participant.

 LA PROMESA 
L’objectiu de cada sessió és assolir el rendiment òptim de cada un dels participants. Això permet potenciar al màxim el metabolisme aconseguint que el cos segueixi cremant calorie s fins 48 hores després de cada entrenament.

 ELS NOSTRES TÈCNICS 
Cada una de les sessions està dirigida per tècnics altament qualificats que realitzen un seguiment de cada un dels participants, assistint-los, motivant-los i proposant exercicis variats perquè cada sessió sigui única i especial.

 

ELS NOSTRES PAKCS 

 

SESSIÓ PUNTUAL  8 € socis - 15 € no socis

PACK 4 SESSIONS 50,52 €/m

PACK 8 SESSIONS 91,76 €/m

PACK 12 SESSIONS 112,38 €/m

SESSIONS IL·LIMITADES 133 €/m

Si ets soci/a de PutxetSport tens un 30% dte als nostres packs!

 

LES NOSTRES NOVES TARIFES 

FullTime ONE - 89,95 €/m  Inclou accés total a les nostres instal·lacions en horari complet i 1 sessió setmanal a Reburn.

FullTime INFINITY - 110€/m  Inclou accés total a les nostres instal·lacions en horari complet i sessions il·limitades a Reburn.

Consulta totes les nostres quotes de PutxetReburn fent clic aquí.

 

REBURN & FRIENDS:  Arriba el millor plan!

Ara pots convidar als teus amics i familiars a entrenar amb tu i, a més a més, emportar-te un regal!
Per cada amic teu que vingui a provar per primera vegada el nostre Reburn de Putxet amb tu, et regalem una sessió extra a teu pack actual.
Porta tants amics a provar Reburn com vulguis, com més portis més sessions de regal tindràs!

 

RESERVA ARA  Veure Horari

Si encara no tens el teu nom d'usuari i contraseña, demana'ns ho a REcepció.
 

 

Imagen de seguimiento