Vacances + Esport = Salut

Vacances + Esport = Salut

Cada cop som més conscients de la importància que té l'activitat física a la nostra vida.
D'aquí sorgeix la nova tendència de realitzar vacances amb temàtica esportiva.

La nostra mentalitat està canviant, som més conscients del que el nostre cos necessita i dels problemes que el sedentarisme ens pot generar.
Cuidar-nos, sentir-nos millor són dues de les nostres prioritats. Cada cop són més els que trien fer vacances actives amb experiències noves i esperen tornar amb una sensació positiva on els beneficis no siguin efímers.

Als darrers anys hi ha hagut un gran augment de sortides a la natura, ja que ens proporciona una reducció en els nivells d'estrès i ens ajuda a relaxar-nos i desconnectar. I si a això li afegim fer esport, els beneficis es multipliquen!

 

De què es tracta un BootCamp?


Un Bootcamp és una forma ràpida i efectiva de posar-se en forma i perdre pes en un curt període de temps. Aquests programes estan dissenyats per augmentar la força i millorar la nostra forma física.
Aquestes vacances de fitness estan pensades per augmentar el teu rendiment, assolir objectius concrets però també ens aporten disciplina i unes pautes necessàries per a incorporar aquests exercicis a la teva vida diària. Combinar aquest programa amb una correcta nutrició ens multiplica els resultats.

Un Bootcamp és caracteritza per realitzar tots els entrenaments a l'aire lliure, treballar en equip, fer jocs i competicions, una nutrició controlada i fer ús del nostre entorn com si fos el nostre gimnàs. Un programa adaptable a cada perfil.

 

Beneficis del Bootcamp:


Pèrdua de pes (consumiràs entre 800 i 1500 calories)
Reforçar el sistema cardiovascular
La resistència i flexibilitat poden augmentar fins a un 40%
Augment de la mobilitat, potencia i agilitat, així com la tonificació muscular.
Ajuda a combatre l'estrès i l'ansietat
Ajuda a millorar les habilitats socials
Si t'agrada l'esport a l'aire lliure, la natura i vols continuar o començar un estil de vida saludable, no t'ho pensis més i RESERVA ARA la teva plaça per a una setmana d'entrenament intensiu en una vila de luxe en el cor de Toscana.


Descomptes especials per als socis de PutxetSport!
Informa't a www.fitretreat.es

Imagen de seguimiento